Pooltäckningsplåt: Vinterskydda din pool med plåt

Nu är snart hösten här och det är hög tid att förse sin pool med ett bra skydd inför vintern. Pooltäckningsplåt, också kallat vinterplåtar är ett perfekt val för att skydda poolen.

Till skillnad från andra typer av poolskydd har poolplåten lång livslängd, står emot och tåler kraftig väderlek, håller en hög säkerhet för barn och djur då plåten är stabil och klarar mycket vikt. Den är även enkel att montera och tar minimal plats vid sommarförvaring då plåtarna kan staplas på varandra när de inte används. Det är också ett kostnadseffektiv alternativ till skillnad mot andra typer av poolskydd.

pool-4350169_1920.jpg
Se till att skydda din pool enkelt, säkert och kostnadseffektiv.

Pooltäckningsplåten är har en tjocklek på 0,7 mm vilket gör att den klarar upp till 60 kg per kvadratmeter utan att förlora sin form. Vid 100 kg kan plåten få en lätt nedåtgående böj, detta är dock inget permanent tillstånd utan så fort vikten försvinner åtgår den till sin vanliga form.

Det är en enkel konstruktion som gemene man klarar av att montera ihop, utan att behöva anlita en firma. Då poolplåten är självbärande räcker det med att montera ihop en träram (träreglarna bör ha storlek 45×95 mm) som ligger utanför poolen. Därefter skruvas plåtarna fast i träramen. Ibland bör även träramen förankras i underlaget, om läget är utsatt för mycket vind.

poolplåt.jpg
Komplett poolplåtskonstruktion hos kund i Höllviken. 

I vårt poolplåtssortiment hittar ni allt från själva poolplåten till tillbehör, såsom täcksidor i plåt och skruvsats speciellt anpassad för poolplåtskonstruktion. Vi levererar till större delen av Sverige och erbjuder alltid ett konkurrenskraftigt fraktpris. Se vårt utbud av poolplåt eller kontakta oss på telefon 0413-730 62.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: