Klicktak – modernt och prisvärt alternativ till bandtäckningsplåt 

Ska du byta tak och funderar på att klä ditt tak i bandtäckningsplåt? Bandtäckning är en äldre teknik för plåttak som ger ett exklusivt och elegant utseende samt passar många olika byggnader, allt från äldre till modernt arkitektritat. Bandtäckning kräver dock yrkeskunskap och kostar en slant jämförelsevis med andra plåttak. Vill man ändå uppnå utseende, känsla och kvalité är Klicktak ett mer prisvärt och lätthanterligt alternativ.

Till skillnad från bandtäckning som tillverkas på plats vid montering, produceras klicktaket i fasta längder i fabrik som sedan monteras ihop när taket läggs. Klicktakets utseende är slående likt ett bandtäckningstak och skillnaden är svår att se.

Plåttak du enkelt monterar själv 
Klicktaket läggs med klickteknik vilket gör monteringen enkel för både privatperson och fackman. Klicktak går att få i skräddarsydda längder och har en låg takvikt vilket är skonsamt mot takstommen. Minsta rekommenderad taklutning är 8 grader. 

Se utbud av Klicktak hos Norosteel här 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: